Sunday, November 18, 2007

Mycket är vackert!

Mycket i livet är vackert - och gratis! Denna solnedgången i oktober är ett exempel på detta. Barn är också gratis - att göra och leverera! Idag är vecka 36 av barnjäsningen avklarad och sista arbetsveckan inleds i morgon. Lite ågren har jag och det är nog inte förrän bebisen dimper ner som jag kan släppa jobbet helt. Det mesta är ihopskruvat och färdigt och står bara och väntar på den nye/nya invånaren.

Om det är så att folk när den kommer eller till jul (eller om detta t.o.m. sammanfaller) vill komma med gåvor till den, ibland är det ju på det viset, så finns här en liten önskelista till höger som man kanske kan ha användning för. Den fylls av och på allt eftersom.

En annan viktig fråga är bloggen. Jag när en from förhoppning om att det kan vara okej att inte bara bokblogga utan även bebisblogga lite när den tiden kommer. Därför har jag öppnat en liten omröstning för detta. Svara ärligt - vill ni hellre läsa om Moody, Oates och Lessing och betackar er för allt som rör stormande föräldrakänslor och en och annan bebisbild så skriv det! No offence taken.

No comments: