Sunday, September 9, 2007

Mamma och bokslukare - funkar det?

I december blir det andra bullar av, för då är bullen i min ugn färdiggräddad. Och då brukar de komma ut har jag hört. Det ska bli fantastiskt roligt att äntligen få barn. Det är något jag längtat innerligt efter. Jag känner mig inte särskilt orolig för att få barn. Jag har följt mina vänner på nära håll och tänker att det kommer att bli stora förändringar, men jag kan ändå inte förutse eller kontrollera det nu. Det ordnar sig. Det finns bara en liten sak egentligen som jag tänker på ibland. Kommer mina bokinköp också att börja sluta sina dagar som sorgliga dammsamlare på sängbordet?

För mig är böckerna inte bara ett trevligt tidsfördriv. De är min främsta källa till avkoppling, och - ja - en del av min identitet får jag nog säga. Jag känner heller inga småbarnsmammor som är bokslukare och därför saknas föredöme här. Tiden får naturligtvis utvisa hur det går med detta som med allting annat, men om det är någon som har något tips, eller några lugnande ord, så tas de tacksamt emot.

2 comments:

Anonymous said...

hejhej!
Så fröken Camilla ska snart bli mamma.. Coolt!

/W:)

P.S Högskola rocks!

Zabina said...

Jag vet att min mamma inte vet någonting som hände i världen mellan 87 och 92, när jag och min bror var i den värsta småbarnsåldern. Dock tror jag att hon läste. Skulle tro att det handlar om prioriteringar. Jag vet att du kommer lösa det galant, det är väl bara det att det blir nog inte 3 böcker i veckan längre ;)
Kram på dig.